Cursus zakelijk Frans

Bent u op zoek naar een cursus zakelijk Frans in Utrecht? of ergens anders in Nederland? Met tien jaar ervaring in het bedrijfsleven, geef ik pratijkgerichten cursussen die met de behoeften van uw werkenemers aansluiten. Vraagt u af of een taaltraining Frans uw medewerkers echt gaan helpen om te communiceren met Franstalige klanten en collega´s? Deze cursus zal uw medewerkers helpen om de taal durven te spreken.

Wat gaan ze leren?

Als native speaker zal ik focussen om de correcte uitspraak van uw werknemers. Ik zal authentieke materiaal van uw bedrijf gebruiken. Wilt u zeker zorgen dat uw mederwerkers genoeg tijd hebben voor hun werkzaamheden? Mijn cursus is volledig flexibel.

Hoe werkt dat?

U kunt de lessen tot 24u van tevoren verzetten of annuleren. Zullen part-time medewerkers ook kunnen meedoen aan de training?

Heel simpel:

U kunt de lessen inplannen wanneer u wilt. Er mogen een paar weken tussen elke les zijn. Dan is het makkelijker om te zorgen dat alle werknemers aan de taaltraining kunnen deelnemen.

Tarieven

Bij Een Fransman in Nederland betaalt u geen inschrijfkosten.

Het intakegesprek is ook gratis.

Uurtarief exclusief BTW
Training minder dan 40u€ 59,-
Vanaf 40u€ 41,-

Bent u geïnteresseerd in deze cursus zakelijk Frans? Wilt u graag een gratis intakegesprek inplannen? Of wilt u gewoon meer weten over deze taaltrainingen? Stuur een e-mail naar nicolas.joel033@gmail.com en ik neem z.s.m. contact met u op.